joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevele lui Burcea primesc vizita celor de la CSM București

SCM Craiova primește vizita campioanei României, CSM București, astăzi, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă din Craiova. Bogdan Burcea a anunțat că elevele sale vor face tot ce depinde de ele să câștige partida, chiar dacă bucureștencele vin în Bănie drept mari favorite. Antrenorul craiovencelor este conștient de impasul în care se află echipa pe care o antrenează, dar reamintește că formația pe care o pregătește este deținătoarea Cupei EHF.
Formația oaspete nu beneficiază de prezența cele mai bune handbaliste din lume, Cristina Neagu, dar și la Craiova sunt absențe de marcă. Ana Maria Țicu este accidentată grav. Căpitanul de la SCM, Cristina Zamfir, nu poate evolua nici ea până la finalul lunii februarie, tot din cauza unei probleme medicale.
„De la CSM lipsește Neagu, dar și de la noi lipsesc două jucătoare cheie, Țicu și Zamfir. Obiectivul nostru rămâne clasarea în primele echipe din România. Indiferent de situația în care ne aflăm, vom face tot ceea ce ne stă în putință să obținem cele trei puncte. În acest moment asta este echipa noastră. Zamfir revine la sfârșitul lui februarie, dar la Țicu este ceva de durată. Este o situație dificilă. Trebuie să ne refacem psihic, după unele momente dificile, cum a fost la Bera Bera. Asta este viața, cu succese sau insuccese. La SCM Craiova, toată lumea își dorește să câștige. Ținând cont de ultimii ani, Liga Florilor este mult mai puternică în acest moment. Noi nu suntem în situația cea mai bună, dar nici nu vreau să mă plâng, indiferent de situație, în trei, în patru sau în câți suntem. Să nu uităm că patru dintre componentele acestei echipe sunt cele care au reușit cel mai mare rezultat din istoria acestui oraș. Toată lumea știe, situația de acum este foarte dificilă. Eu am încredere. Sunt optimist că până la final vom face tot ceea ce ne stă în putință să îmbunătățim situația”, a spus Bogdan Burcea.
Craiova are parte de un program infernal, cu meciuri din trei în trei zile. După duelul cu CSM București, trupa din Bănie primește vizita celor de la Podravka Vegeta, în grupele Cupei EHF.

Politica