vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătrân din Vâlcea, bătut fără milă de un adolescent

Un bărbat din Vâlcea a fost snopit în bătaie de un tânăr de 16 ani. Familia bătrânului face acuzații șocante. Victima este internată în stare gravă la Spitalul Județean Vâlcea și urmează să fie transferată la un spital din Capitală. Fiica bătrânului consideră că polițiștii tratează acest caz cu superficialitate, după cum a postat într-un mesaj pe Facebook.

Dragi prieteni, vecini care aveți părinți sau bunici în comuna Lădești, protejați-i! S-a format o gașcă care terorizează satul Cermegești și comuna Lădești, furând din case și bătând bătrâni, iar poliția nu intervine, nu ia nicio măsură. Așa arată tatăl meu după ce Andrei Ionut V. i-a dat cu un lemn în cap, l-a alergat prin propria curte și a continuat să îl bată. De o săptămână e în spital cu tratament, iar de mâine ne-au trimis cu el la București. O săptămână de la incident a trecut și poliția încă nu a stat de vorbă cu Andrei, care aproape mi-a omorât tatăl în bătaie. Spun că în ziua incidentului nu l-au găsit sau nu a vrut să iasă din casă și aparent ei nu au timpul necesar să îl mai caute. De o săptămână mama trăiește cu frica că poate intră peste ea în casă, iar singurul lucru pe care poliția ni l-a spus despre asta este ca ei <nu pot garanta nimic, nu pot sta paznici>. Poliția Lădești este total dezinteresată de ce se întâmplă cu bătrânii noștri!” , susține, pe Facebook, Silvia Mărgineanu, fiica bătrânului.

Poliția Vâlcea a înregistrat un dosar pentru loviri și alte violențe, iar suspectul minor a fost audiat marți. Polițiștii mai spun că incidentul s-a produs după ce mai multi copii au aruncat cu pietre în casa bătrânului. La un moment dat, bărbatul s-a enervat, a ieșit afară din casă și a început să-i certe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Există un dosar penal în lucru pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe. Băiatul, suspect în acest dosar, se va prezenta mâine la audieri, însoțit de mama sa. Trebuie precizat că polițiștii s-au prezentat la fața locului imediat după ce au primit apelul, iar bătrânul a semnat procesul-verbal de constatate și, inițial, a refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Balteanu, pentru Gazeta Vâlceană.

Politica