joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Controverse asupra transferului lui Cristea: „E ilegal ce fac ei!”

Horia Sabo, omul de afaceri implicat la Poli Iași, spune că are drepturile federative ale tuturor jucătorilor moldoveni.

Clubul Poli Iași stă pe un butoi de pulbere. Are peste 3 milioane datorii, iar Horia Sabo, unul dintre finanțatori, este în război deschis cu Comitetul Director, condus de Adrian Ambrosie. Conflictul ar urma să fie soluționat în justiție. Până atunci, omul de afaceri din Baia Mare susține că mutarea lui Cristea la Craiova ar fi trebuit să fie intermediată de el, întrucât deține drepturile federative ale jucătorilor lui Poli Iași. Horia Sabo a spus: „E ilegal ce au făcut ei! Politehnica Iași se află sub un contract de asociere cu clauze clare. Până-n 2023. Până atunci, doar eu pot face aceste mutări și veți vedea că ceea ce vă spun este întocmai. Ce se întâmplă acum la club e o stare de provizorat. Din păcate, un provizorat ilegal. Lucrurile se vor schimba însă”, a spus Sabo pentru gsp.ro.

Andrei Cristea a semnat un contract valabil un an și jumătate cu CSU Craiova. În schimb, Gardoș și Burlacu au ajuns la Iași, sub formă de împrumut.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica