vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fabrica Nestlé din Timișoara se închide

Nestlé România anunță intenția de a începe demersurile pentru închiderea unității sale de producție din Timișoara până la finalul lunii mai 2019, potrivit HotNews.ro.

Conducerea a informat angajații cu privire la această intenție, fiind vizate 388 de angajați. „Închiderea unitatii din Timisoara este o decizie extrem de dificilă, luată după analize amănunțite. Pe plan local, Nestlé își desfășoară activitatea pe o piață care trece printr-o perioadă de schimbări rapide, caracterizată de noi tipare de consum și deficit de muncă, într-un mediu competitiv a declarat Leszek Wacirz, Country Manager Nestlé România.

Leszek Wacirz a mai spus că cele 30 de persoane angajate la Nestlé Regional Cost Competence Centre din Timișoara – centrul de servicii financiare al Nestle – nu sunt afectate de această decizie și își vor continua activitatea într-o nouă locație în centrul orașului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot el a spus că a fost inițiat un proces de consultare cu angajații și cu sindicatul pentru a identifica cele mai bune soluții prin care să susțină oamenii în această perioadă dar și că vor căuta căi posibile, de la asistență în găsirea de noi locuri de muncă sau în dobândirea abilităților necesare în procesul de reangajare și până la organizarea unor târguri de locuri de muncă în incinta fabricii. De asemenea, angajații care vor fi disponibilizați vor beneficia de salarii compensatorii în funcție de vechimea lor în companie.

Fabrica din Timișoara a fost achiziționată de Nestlé în anul 2000 și are o producție anuală de peste 10.000 tone de dulciuri și cafea.
Nestlé isi va continua activitatea cu ajutorul echipelor din sediul central din București, biroul Regional Cost Competence Centre din Timișoara, și echipei de vânzări active în întreaga țară.

Politica