Beat criță, a furat o mașină și a făcut accident

Beat criță, a furat o mașină și a făcut accident

Un gorjean de 65 de ani din comuna Scoarța a sunat la Poliție și a anunțat că o persoană i-a furat mașina pe care o lăsase parcată pe un pod în fața casei. În urma cercetărilor, oamenii legii au constatat că vinovat de furtul mașinii este chiar verișorul gorjeanului.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că autoturismul ar fi fost sustras de un tânăr de 22 de ani, din localitate, care, aflându-se sub influența alcoolului, ar fi pătruns fără drept în locuința apelantului, ocazie cu care a luat cheile și a plecat cu autoturismul, fără încuviințarea proprietarului. Din verificările efectuate s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere. La scurt timp, în urma investigațiilor efectuate, autoturismul a fost găsit răsturnat, întrucât, în timp ce tânărul îl conducea, pe DN 67 Scoarța, din cauza lipsei de experiență și a condițiilor meteo nefavorabile, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în șanțul de pe partea stângă a drumului”, conform unui comunicat al IPJ Gorj.

Tânărul nu prezenta răni și a fost găsit de polițiști în mașină, testat apoi cu etilotestul de unde a rezultat o concentrație de 0,69 mg/l în aerul expirat, fiind condus la spital, în vederea recoltării probelor biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.