vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

50 de mehedinţeni se pot angaja în Spania

O firmă din Spania are nevoie de 50 de muncitori. Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mehedinţi, societatea, din regiunea spaniolă Huelva, vrea să angajeze oameni pentru recoltarea fructelor: căpșuni, nectarine, afine, etc.

Muncitorii vor lucra în câmp de la ora 8 şi până la ora 15, interval în care vor avea şi o pauză de masă de 30 de minute. Pentru aceasta vor primi 38 de euro/net/zi.

Cei care vor fi selectaţi trebuie să ştie că vor avea cazare contra cost – 40 euro/lună şi îşi vor plăti transportul la dus. Transportul de reîntoarcere în ţară va fi plătit de companie la terminarea contractului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Contractul ar urma să se deruleze din 20 februarie şi până pe 20 iunie.

„Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul în județul Mehedinți, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinți, telefon 0252/319029, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, adeverință medicală – apt pentru muncă”, au precizat reprezentanţii AJOFM Dolj.

Politica