sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

3 amicale în 18 zile pentru CSU Craiova!

Oltenii au fost printre cei mai grăbiți din Liga 1. Se pregătesc deja de marți în Antalya, unde vor disputa și trei jocuri test.

Chiar dacă vor sta aproape trei săptămâni pe pământ turcesc, Mitriță și colegii săi vor disputa doar trei partide de verificare. Prima dintre ele se va juca la data de 13 ianuarie, de la ora 15:00, în compania grupării Adana Demirspor. Echipa este una modestă, ocupă locul 9 în Liga a doua din Turcia. Pe 19 ianuarie, de la ora 16:00, este programat meciul cu Vorskla Poltava, grupare situată pe 5 în Ucraina, care în această toamnă a fost sparing-partener pentru Arsenal Londra și Sporting Lisabona în grupele Europa League. Cantonamentul din Turcia se va încheia cu „meciul vedetă” în care oltenii vor înfrunta Ferencvaros Budapesta, liderul din Ungaria. Partida este programată la data de 25 ianuarie, ora 16:00.

Ca o comparație, primul adversar al craiovenilor într-un meci oficial în 2019, Viitorul Constanța are programate 7 partide de verificare în cantonamentul din Antalya.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica