marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lovitură pentru FCU! Golgheterul din L2 a ajuns la Măgurele!

Echipa lui Erik Lincar a dat o super-lovitură pe piața transferurilor, care pune serios sub semnul întrebării șansele FCU la promovare.

Turris Turnu Măgurele, liderul seriei a treia din ultimul eșalon național, și-a luat vârf de clasă. Adrian Voicu, golgheterul Ligii a doua, a semnat cu formația antrenată de Erik Lincar. El e o veritabilă mașină de goluri, marcând de 14 ori în 17 partide jucate în tricoul celor de la Daco Getica, în divizia secundă.
Chiar dacă de serviciile sale s-a interesat și Petrolul Ploiești, club ce se bate la promovare în Liga 1, Voicu a ales să meargă o divizie mai jos, la Turris Oltul Turnu Măgurele. Intrat în ultimele șase luni de contract cu Daco Getica, Adrian Voicu a semnat cu gruparea din Teleorman un contract cu începere de la 1 iulie 2019, însă s-a alăturat deja lotului condus de Lincar, sub formă de împrumut pentru 6 luni.
„Urmărim să dezvoltăm un proiect sportiv sănătos. Adrian Voicu va fi parte din lotul nostru. Acest lucru demonstrează că ne gândim temeinic la viitorul clubului”, a declarat, pentru teresport.ro, preşedintele clubului Turris Oltul Turnu Măgurele, Mădălin Ioniţă.

Turris Turnu Măgurele este principala contracandidată a FCU Craiova în bătălia pentru promovarea în Liga a II-a. Teleormănenii au un avans de 4 puncte după o jumătate de sezon disputată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica