vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

L’Equipe: „Mitriță, în vizorul lui Nantes!”

Cel mai important ziar de sport din Franța anunță interesul „canarilor” pentru atacantul lui CSU Craiova.

În ediția de miercuri, L’Equipe a dat de înțeles că legiunea românească de la Nantes ar putea crește substanțial. „Canarii” sunt interesați de doi internaționali români. Alături de Ciprian Tătărușanu ar putea îmbrăca tricoul galben Alexandru Mitriță și George Țucudean.
Mutările celor doi români sunt condiționate însă de plecarea golgheterului echipei, Emiliano Sala. Vârful argentinian în vârstă de 28 de ani, care a marcat 12 goluri în actuala stagiune a Ligue 1, a intrat în atenția celor de la Cardiff. Galezii sunt încrezători că avându-l pe Sala în ofensivă au șanse mai mari să-și atingă obiectivul, anume să scape de retrogradare.
Potrivit lui Jean Marcel Boudard, jurnalist la Quest France, șanse mai mari să ajungă în Ligue 1 are Țucudean, întrucât are calități asemănătoare cu Sala, iar Vahid Halilhodzic nu e dispus să schimbe sistemul de joc.
La plecarea spre Antalya, Devis Mangia nu a exclus o posibilă despărțire de vedetele echipei. Antrenorul italian a precizat: „Îmi doresc ca jucătorii buni să rămână la echipă, dar nu am pus o condiţie în acest sens, fiindcă dacă sunt oferte bune pentru jucători şi club este normal să le dăm curs”.

Politica