miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova stă cel mai prost la capitolul transferuri!

Echipele din Liga 1 au început într-un ritm alert campania de achiziții de iarnă. Sunt doar 3 formații care nu au mișcat nimic, între ele și cea din Bănie.

În cadrul unei intervenții în media, Marcel Popescu, președintele CSU Craiova, informa suporterii echipei: „Toate informațiile despre plecări sau veniri le veți avea în ziua de 7 ianuarie, la reunire, pentru că pe 8 se pleacă în cantonament în Antalya”. Iar în stagiul de pregătire din Turcia s-a plecat fără nicio noutate de marcă, pentru că promovările de la echipa satelit și centrul de juniori sunt firești la orice echipă.
Alături de CSU mai sunt doar două formații care nu au mișcat nimic pe piața de jucători: Astra Giurgiu și Concordia Chiajna. CFR Cluj a adus deja trei jucători: pe Rus de la Lazio, Moldovan și Dodoi. FCSB l-a luat pe Florin Matei, fost campion cu Rijeka în Croația, Viitorul lui Hagi pe Andrei Târcoveanu, fost la Dinamo. Iar cealaltă echipă din top six, Sepsi pe Carnat de la Călărași.
Campioana transferurilor este, de la distanță Hermannstadt, care i-a adus pe Sergiu Popovici de la Dinamo, pe vârful croat Ivan Lendric, pe mijlocașul austriac Offenbacher, pe Florin Acsinte, Kuca, Pedro Moreira și Jazvici, ultimul fost la CSU Craiova. Mediaș, grupare ce l-a instalat pe bancă pe Edi Iordănescu, s-a întărit cu Pedro Mendes, fost la Poli Iași, Marian Pleașcă – fundaș dreapta la Pandurii și FCSB și Sebastian Mailat, împrumutat de la CFR Cluj. Botoșani a bifat 3 veniri: Diakite (liber), Holzmann (Admira Wacker), L. Buș (Astra). Poli Iași, în așteptarea lui Gardoș, l-a readus pe Kizito. Dunărea Călărași i-a adus de la Craiova pe Calancea și Ștefan Vlădoiu, dar și pe Benzar, Nica, Pele, Sârghi și Henderson. La Dinamo au venit Filip, Montini, noua cunoștință a craiovenilor, Aliji, Simon Zenke și Jordan Mustoe, iar la Voluntari, Popadiuc, Achim și Manole.

Politica