miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Andrei Cristea la Craiova, Gardos si Burlacu la Iasi!

CS U Craiova a făcut prima mutare din mercato de iarnă: l-a luat pe Andrei Cristea și i-a dat pe Gardoș și Burlacu în schimb, dar sub formă de împrumut.

Clubul oltean a anunțat pe site-ul oficial că l-a înregimentat pe Andrei Cristea. Jucătorul în vârstă de 34 de ani a semnat un contract până în 2020. El a spus: „La Craiova merg cu gândul să mă bat pentru titlu. E un club mare, cu suporteri fanatici. Voi da totul pentru a ne îndeplini obiectivele”.

Marcel Popescu, președintele CS U Craiova, a confirmat că în schimbul lui Cristea oltenii i-au cedat la Iași pentru următoarele 6 luni pe Gardoș și Burlacu: „Ce pot să vă spun este că lucrurile sunt terminate și comunicatul clubului există, deci tratativele cu Andrei Cristea și acordul lui îl avem de 3 săptămâni. A durat până a venit lumea din vacanță și s-au realizat și condițiile de echitate bilateral, adică și Iașiul să iasă din acest schimb neșifonat și să joace, cu șanse reale, intenția de a ajunge în play-off. Deci Andrei Cristea a venit la noi, a semnat pe un an și jumătate. Cei doi, Gardoș și Burlacu, merg la Ia Iași până la vară. Dar asta nu înseamnă că se întorc obligatoriu la Craiova”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andrei Cristea a marcat 4 goluri și a reușit o pasă decisivă în cele 17 partide disputate în acest sezon pentru Poli Iași. El a îmbrăcat tricoul rivalelor oltenilor Steaua și Dinamo București și a reușit 120 de goluri în carieră în 412 partide.

Politica