vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgu-Jiu. Femeia al cărei iubit a murit într-un incendiu, reţinută

Femeia din Târgu-Jiu al cărei iubit a murit, marţi, într-un incendiu, a fost reţinută și condusă la sediul Poliţiei, marţi seara, pentru audieri, fiind bănuită că l-a bătut pe bărbat şi apoi a incendiat locuinţa, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

Iubitul acesteia, un bărbat de 47 de ani, din judeţul Dâmboviţa, a fost găsit mort în urma incendiului, fiind luată în calcul şi varianta unei crime, mai ales că anterior între cei doi avusese loc un conflict.

Pompierii au reuşit să stingă focul, înainte ca flăcările să se extindă şi la alte apartamente. Incendiul a fost anunţat la 112 de acelaşi vecin care a cerut ajutor şi marţi după-amiază. Proprietara plecase din apartament în momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Anterior incendiului, un vecin a sunat la 112 şi a sesizat faptul că două persoane de la apartamentul respectiv au un conflict.

Poliţiştii au constatat că bărbatul de 47 de ani ar fi fost bătut de femeia de 38 ani. Acesta a fost transportat la spital, dar nu a rămas internat, ci s-ar fi întors în locuinţa femeii.

Politica