vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Rm. Vâlcea, gata de start în Liga Florilor

Echipa de handbal feminin, SCM Rm. Vâlcea reîncepe campionatul.

Formația de pe primul loc joacă mâine, de la ora 18:00, în compania celor de la CSU Cluj. Partida se va desfășura în Sala Sporturilor „Traian”.

Vâlcea a avut un parcurs spectaculos în această ediție de campionat. Nici măcar super-forța Ligii Florilor, CSM București, nu a reușit să le încurce pe vâlcence, care au un avans de 3 puncte în fața bucureștencelor. Antrenorul handbalistelor de la SCM, Florin Pera, a vorbit despre felul în care se va derula lupta la titlu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Presiunea rămâne foarte mare pentru CSM, noi nu aveam nimic de pierdut. În aceste condiții am abordat și meciul de campionat, cu multă încredere și ne-a ieșit. A fost o palmă pentru toți cei care nu au crezut în noi. După 10 etape suntem pe locul 1 și depinde numai de noi cum gestionăm această perioadă foarte bună. Meciul de pe teren propriu are valoare dublă pentru noi. Dacă îl vom câștiga, vom avea șase puncte avans și, ne permitem, cum se spune, să pierdem două partide, să facem doi pași greșiți. Dacă, pe de altă parte CSM va câștiga la Vâlcea, este puțin probabil să se mai încurce pe undeva. Până la urmă însă e sport, se întâmplă surprize, dacă nu ești foarte atent, motivat, se poate întâmpla orice”, a spus Florin Pera, pentru gsp.ro.

În 16-imile Cupei României, vâlcencele vor juca împotriva handbalistelor de la HCM Piatra Neamț. Meciul de va desfășura pe terenul echipei de Divizia A, pe 17 februarie.

Politica