sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU va întâlni Vorskla Poltava în stagiul turc

S-a perfectat unul dintre jocurile de verificare din cantonamentul din Antalya al oltenilor.

Trupa lui Devis Mangia va întâlni formația Vorskla Poltava, într-unul dintre cele trei meciuri test programate în perioada de pregătire centralizată din această iarnă. Partida cu gruparea ucraineană se va disputa la data de 19 ianuarie, de la ora 16:00. Anunțul a fost făcut pe site-ul formației din Poltava, care pe 16 ianuarie va întâlni și campioana României, CFR Cluj.
Vorskla Poltava a încheiat pe locul 5 prima parte a sezonului intern, înregistrând 9 victorii și 9 înfrângeri, nici un rezultat de egalitate. În această toamnă, formația ucraineană a evoluat și în grupele Europa League, unde nu a reușit să obțină nici un punct în compania granzilor Arsenal Londra și Sporting Lisabona, încheind competiția pe poziția a treia, în fața celor de la Qarabag.
Clubul din Poltava se bazează în special pe jucători autohtoni sau din spațiul ex-sovietic. Cel mai bine cotat, la un milion de euro, este căpitanul echipei Volodymyr Chesnakov, fundaș central în vârstă de 30 de ani. Petele de culoare din lot sunt doi brazilieni: fundașul stânga Artur și vârful Nicolas Careca, împrumutat de la Gremio.

Politica