vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Meci de Cartea Recordurilor pentru SCM U Craiova

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, a pierdut pe terenul celor de la BCMU Argeș Pitești, scor 96-92 (18-17, 13-19, 39-34, 26-22). Partida a fost una demnă de Cartea Recordurilor. Tabela oaspeților a prezentat probleme, iar timpul le-a jucat feste celor două formații.

Sfertul 3 al meciului a durat mai mult decât un sfert din NBA ca și timp regulamentar de joc. În loc de 10:00 minute, atât cât prevede regulamentul, acesta a durat mai bine de 13 minute și asta din cauza unei erori la tabela de marcaj.

La scorul de 53-49, când mai erau 3 minute și 14 secunde rămase din sfertul 3, cronometrul de pe tabelă s-a modificat dintr-o dată în 6 minute și 46 de secunde. Acest aspect a prelungit timpul efectiv de joc cu 3 minute și 32 de secunde față de normalitate. Așadar, sfertul 3 a durat 13 minute și 32 de secunde, timp în care s-au marcat 71 de puncte, mai mult decât în primele două sferturi, adunat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Formația din Bănie a luat deja atitudine în legătură cu evenimentul din partida cu Argeș, iar oficialii clubului speră ca Federația să ia măsurile care se impun.

Clubul nostru a trimis o adresă către Federația Română de baschet în cursul zilei de astăzi. Evenimentul a schimbat cursul jocului. Nu vreau să scuz evoluția echipei, care nu a fost la nivelul așteptat. Nu am ajuns la nivelul pe care l-am arătat cu Cluj. Nu vreau să scuz rezultatul. Cele 3 minute și 20 de secunde din sfertul 3 au influențat rezultatul final fără doar și poate. S-a intrat foarte repede în bonus. De acolo, ei au beneficiat de mai multe libere. Evenimentul aduce o pată de imagine asupra Ligii Naționale. Sperăm că se vor lua deciziile care se impun. Nu jucăm în spatele blocului. Timpul contează”, a declarat Marius Toma, antrenorul coordonator al baschetbaliștilor de la SCM U Craiova.

Politica