miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSM Slatina, amical cu CSO Filiaşi, în perioada de pregătire din iarnă

Echipa de fotbal CSM Slatina va da pe 14 ianuarie startul pregătirii în vederea abordării returului, la capătul căruia se doreşte accederea la barajul de promovare în Liga a III-a. Gruparea pregătită de Bobi Verdeş va susţine, după cantonamentul montan, câteva meciuri amicale, cu echipe de nivel superior. Pe lângă jocurile cu Unirea Bascov, FC Argeş, Turnu Măgurele, FCU Craiova, CSM Slatina a mai perfectat un amical cu CSO Filiaşi.

Oficialii echipei de fotbal CSM Slatina au mai perfectat un joc amical pentru pregătirea retrului Ligii a IV-a, care va începe în martie. Pe lângă meciurile cu Unirea Bascov, FC Argeş, Turnu Măgurele, FCU Craiova, gruparea slătineană a mai stabilit un joc cu CSO Filiaşi, formaţie pe care a eliminat-o în Cupa României, în vară.

Jucătorii grupării slătinene vor susţine primul antrenament din acest an, luni, 14 ianuarie, reunirea fiind programată pe terenul sintetic din cadrul Complexului „1 Mai”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După două săptămâni de pregătire pe plan local, lotul aflat sub comanda lui Bobi Verdeş va face deplasarea într-un cantonament montan la Cheile Grădiştei.

Programul amicalelor:

13 februarie: CSM Slatina – Unirea Bascov (se joacă în Slatina)

15 februarie: CSM Slatina – CSO Filiaşi (se dispută la Slatina)

16 februarie: CSM Slatina – FC Argeş (nu s-a stabilit locul de disputare)

20 februarie: CSM Slatina – Turnu Măgurele (Slatina)

23 februarie: CSM Slatina – FCU Craiova (Slatina)

Politica