vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Căpitan de navă, mort în Portul Constanța

Căpitanul unei nave, un bărbat în vârstă de 66 de ani, de naţionalitate georgiană, a fost găsit mort la bordul navei, în Portul Constanţa. Vasul, sub pavilion Sierra Leone, se afla în rada interioară a Portului Constanţa.

Iniţial, apelul primit a semnalat că bărbatul ar fi suferit un infarct, iar spre navă a plecat o ambarcaţiune de salvare a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM), dar când aceasta a ajuns acolo, căpitanul era decedat.

Ulterior, au fost sesizaţi poliţiştii Serviciului Transporturi Maritime, care s-au deplasat în port unde fusese adus comandantul secund, un bărbat în vârstă de 66 de ani, de cetăţenie şi naţionalitate georgiană.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„După constatarea decesului de către medicii de pe ambulanţa sosită la faţa locului a fost stabilit diagnosticul prezumtiv de moarte suspectă”, spun poliţiştii constănţeni.

Surse locale declară că pe trupul bărbatului existau mai multe urme de violenţă, cadavrul fiind transportat la Morga Cimitirului Central Constanţa în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările urmând să fie continuate de lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime.

Politica