vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Câştigătorii bonusului de dobândă pentru emisiunea de titluri de stat Centenar, selectaţi

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a anunţat, vineri, care sunt cei 1.000 de câştigători ai bonusului de dobândă din cadrul celei de a treia emisiuni Tezaur – ediţia Centenar.
Până pe 9 ianuarie 2019, investitorii vor fi notificaţi la domiciliu cu privire la câştigarea bonusului de dobândă, iar banii pot fi ridicaţi de la Unităţile Trezoreriei Statului începând cu 10 ianuarie 2019. Investitorii vor avea la dispoziţie circa un an, până la 20 decembrie 2019, pentru a revendica premiul.
Finanţele au lansat în perioada 15 iunie – 21 decembrie 2018 trei emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populaţiei în cadrul Programului Tezaur Centernar.
Titlurile de stat au fost achiziţionate astfel: prin Trezorerii – peste 1,73 miliarde de lei de către 40.759 de investitori; prin Poşta Română de peste 338,47 de milioane de lei, de către 11.480 de investitori.

Titlurile de stat au avut o valoare nominală de un leu şi au putut fi cumpărate de către persoanele fizice rezidente majore la data efectuării subscrierii.

Prima emisiune a avut o dobândă de 5% pe an şi scadenţa la cinci ani, cea de-a doua o dobândă de 4,5% pe an şi scadenţa la trei ani, iar cea de a treia o dobândă de 4,5 pe an şi scadenţa la doi ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Veniturile obţinute în urma tranzacţionării titlurilor de stat sunt neimpozabile. MFP va continua anul viitor emiterea de titluri de stat destinate exclusiv populaţiei.

Politica