joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sfantul Ion: 3 surprize pe care le poti face sarbatoritilor, in functie de varsta acestora

Mai sunt doar cateva zile pana ce crestinii ii vor sarbatori pe cei care poarta numele Sfantului Ion. Intrucat foarte multe persoane poarta numele acestui Sfant si urmeaza sa isi sarbatoreasca onomastica, cei dragi deja incep sa se gandeasca la cele mai frumoase daruri cu care ii pot surprinde.

In acest articol ne propunem sa oferim sugestii celor care cauta inspiratie, motiv pentru care daca si tu te regasesti printre ei, citeste acest articol! Vei afla care sunt cele mai frumoase surprize pe care le poti face sarbatoritilor, in functie de varsta lor!

Iata ce cadouri poti face de Sfantul Ion:

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

  1.      Pentru adolescenti

Fara indoiala, adolescentii sunt destul de greu de surprins. Nu multe lucruri li se par interesante, astfel ca fii foarte atent! De exemplu, unei adolescente ii poti cumpara o trusa de farduri. Alege una care sa fie destul de mare, pentru ca ea sa isi aleaga culorile, in functie de starea de spirit sau de evenimentul la care participa. Daca nu vrei sa incurajezi make-up-ul de la varsta fragede, alege o geanta moderna. Fie ca mergi pe una tip sac, fie pe una care se poate transforma cu usurinta in rucsac, nu ai cum sa dai gres. In schimb, pentru baieti, ai putea cumpara fie o boxa potabila, fie cel mai nou joc aparut, daca stii ca e pasionat.

  1.      Pentru partener/a

Intotdeauna aceste cadouri sunt cel dificil de ales. De aceea, pentru a impresiona persoana draga din viata ta intra pe www.karpaten.ro si rezerva o vacanta pentru anul 2019! O sa constati ca preturile sunt foarte bune in aceasta perioada si ca poti suprinde placut cu un buget rezonabil. Sigur ca poti alege dintre mai multe destinatii. Astfel, daca iubitul/a voia sa ajunga in Grecia, Bulgaria, Turcia sau Spania, nu mai ezita si rezerva un sejur de neuitat!

  1.      Pentru parinti

Cadourile pentru parinti sunt, intotdeauna, axate pe nevoile lor. Ce ar fi daca de data aceasta le-ai darui ceva pentru placerea lor? Poti, de exemplu, sa cauti rezervi cateva seri in diverse orase din tara si, in acest mod, ei sa plece intr-o excursie pe care nu o vor uita curand Asigura-te ca rezervarile sunt pentru vara, astfel incat sa nu intampine drumuri dificile si vreme neplacuta. Fara indoiala, nu se vor fi asteptat la un astfel de dar. Insa, daca nu dispui de o suma care sa acopere aceste costuri, te poti orienta catre un set frumos de argint pentru mama ta si catre o cravata sau un portofel nou tatalui tau. Atentie, cel din urma nu trebuie daruit niciodata gol!

Asadar, daca nu stii ce daruri sa cumperi pentru Sfantul Ion, inspira-te din lista de mai sus. Fiecare sugestie este una care o sa ii bucure pe cei din jurul tau, intrucat sunt adecvate varstelor si gusturilor acestora!

 

Politica