vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

IGSU: Peste 2.200 de cazuri de urgenţă, înregistrate în Ajun şi în prima zi de Crăciun

În Ajun şi în prima zi a Crăciunului, salvatorii din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au intervenit în peste 2.200 de cazuri de urgenţă.
Astfel, pompierii au intervenit pentru stingerea a 149 incendii, iar echipajele SMURD au acţionat în 1.838 cazuri pentru acordarea primului ajutor calificat şi 13 cazuri pentru descarcerarea victimelor accidentelor rutiere.

De asemenea, salvatorii au intervenit în 71 situaţii pentru deblocarea persoanelor surprinse în medii ostile, precum şi în alte 195 misiuni de protejare a comunităţilor.
1.856 persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD, iar alte 15 persoane au fost salvate din incendii sau alte situaţii deosebite.

IGSU arată că, totuşi, numărul intervenţiilor la care au participat se menţine relativ constant, iar faţă de perioada Crăciunului din anul 2017 s-au înregistrat mai puţin cu 11 evenimente în acest an.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În minivacanţa de Crăciun, peste 5.100 de pompieri acţionează zilnic pentru asigurarea protecţiei şi siguranţei cetăţenilor.

Politica