marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Melania și Donald Trump le-a urat americanilor un Crăciun fericit

„Crăciun fericit din partea Președintelui Donald J. Trump și a Primei Doamne, Melania Trump”, este mesajul transmis pe pagina de Twitter a Melaniei Trump.

Potrivit unul comunicat oficial al Casei Albe, soția lui Donald Trump a început să lucreze la conceputul decorațiunilor de Crăciun din luna august a acestui an, ajutată de 225 de voluntari. În total, în interiorul reședinței președintelui american au fost montați 29 de brazi naturali. Cel mai înalt dintre aceștia, amplasat în Camera Albastră, are aproximativ șase metri și este decorat cu o panglică din catifea albastră lungă de 150 de metri, pe care sunt brodate cu fir aurit numele tuturor statelor americane.

Alți 40 de brazi artificiali, roșii, ornamentează Colonada de Est.
Culoarea predominantă este roșu şi, în legătură cu aceasta, Melania a spus: „Am ales această culoare pentru că ea se regăsește în sigiliul prezidențial. Este un simbol al vitejiei și al valorilor.”
De asemenea, peste 14.000 de ornamente roșii și mai multe case de turtă dulce, reprezentând instituțiile statului, și-au găsit locul în Casa Albă. În State Dining Room, una dintre cele mai mari încăperi ale reședinței nu lipsește replica din turtă dulce a Casei Albe, realizată din 90 de kilograme de aluat, 9 kilograme de ciocolată și ale 9 kilograme de glazură. În plus, scările din interiorul reședinței au fost împodobite cu 6.000 de metri de ghirlande luminoase și 12.000 de funde roșii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Decorațiunile de la Casa Albă vor putea fi admirate de vizitatori în cadrul unor tururi cu public și cu ocazia celor peste 100 de evenimente și recepții private ce vor fi organizate în acest sezon. Peste 30.000 de persoane sunt așteptate să viziteze Casa Albă în perioada festivă!
Foto: Twitter.com

Politica