sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

După 28 de ani, din nou în „Singur acasă”

Cunoscutul actor american Macaulay Culkin şi-a reluat, după 28 de ani, rolul Kevin McCallister din seria „Singur acasă”. De data aceasta joacă într-o reclamă pentru Google, potrivit The Hollywood Reporter.
În vârstă de 38 de ani, Macaulay Culkin a interpretat din nou rolul Kevin McCallister într-un video de un minut. Personajul se întoarce în casa copilăriei şi retrăieşte scene cult din film. Din nou McCallister este singur acasă, părinţii săi au plecat să îşi petreacă Crăciunul în altă parte şi l-au uitat şi de această dată.
Aproape 30 de ani mai târziu, Macaulay Culkin se bazează pe Google Assistant pentru a-şi pune în aplicare strategia de a scăpa de hoţi.
„V-aţi întrebat vreodată cum ar arăta Kevin McCallister adult? Nici eu. Dar, dacă sunteţi curioşi, vă sfătuiesc ferm să vă uitaţi la această reclamă”, a postat actorul american pe contul său de Twitter, precizând că este vorba despre o reclamă.
Videoclipul a fost publicat miercuri seară, iar în primele 12 ore a fost vizionat de peste şase milioane de ori.

Macauley Culkin a devenit vedetă la Hollywood în anii 1990 cu ajutorul rolului Kevin McCallister. Interpretând un băiat blond, neastâmpărat, dar şi inventiv, actorul american a atras simpatia multor spectactori care au văzut „Singur acasă”. Filmul de Crăciun a devenit un veritabil fenomen mondial, în care tânărul Kevin McCallister, uitat singur acasă timp de o săptămână de familia plecată în vacanţă, reuşeşte să combată doi spărgători de locuinţe. Macauley Culkin a interpretat rolul în primele două filme ale seriei „Singur Acasă”, lansate în 1990, respectiv 1992. Acesta a fost nominalizat la un premiu Globul de Aur pentru rolul din primul lungmetraj.

Politica