joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: ,,Shamanca” este femeia moartă scoasă din Dunăre

Cântăreaţa Anca Pop cu numele de scenă ,,Shamanca” este tânăra care a murit în condiții groaznice, după ce a plonjat cu maşina în Dunăre. Solista, cunoscută pentru colaborarea cu celebrul Goran Bregovic, avea 34 de ani. Victima accidentului, petrecut luni seara în Mehedinți, când o maşină a căzut în Dunăre în zona comunei Sviniţa este cântăreaţa Anca Pop. Dispariţia artistei a fost anunţată de sora acesteia, iar poliţia a fost alertată imediat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Poliţiei Judeţene Mehedinţi, tânăra ar fi derapat într-o zonă fără parapet, nu a reuşit să mai controleze volanul maşinii şi a plonjat în apă, nereuşind să se salveze.   Detaşamentul de Pompieri Orşova a intervenit pentru scoaterea autoturismului căzut în fluviul Dunărea, în zona viaductului, iar scafandrii au recuperat victima, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Potrivit poliţiştilor, la volanul autoturismului se afla o femeie de 34 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin. În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre cântăreaţa Anca Pop, iar documentele găsite în maşină confirmă acest lucru.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Anca Pop, cunoscută sub numele de scenă ,,Shamanca”, a cântat cu reputatul muzician iugoslav Goran Bregović şi a scris două dintre piesele de pe albumul lui, „Champagne for Gypsies“.  În vara anului trecut, ea şi-a lansat propriul album în Japonia, acolo unde locuia la momentul respectiv. Printre piesele sale se numără „Free Love“, „Super Cool“, „Ring Around“, „Loco Poco“ şi „Ederlezi“. 

Politica