sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Veste bună pentru elevi. Școlile din Gorj, închise și marți

Primaria Târgu Jiu a comunicat inițial, că școlile vor fi închise în cursul zilei de luni, iar suspendarea cursurilor este valabilă în tot județul.

Ca urmare a condițiilor meteorologice extreme din ultimele 48 de ore (căderi masive de zăpadă), dar și a prognozei meteo care vizează municipiul Târgu-Jiu în următoarea perioadă și care prevede ninsori abundente, dar și în urma problemelor care au apărut la rețeaua de alimentare cu energie electrică a municipiului Târgu-Jiu, Comitetul Local pentru Situații de Urgență, întrunit astăzi(duminică), a aprobat ca în ziua de 17 decembrie cursurile din unitățile școlare (cu excepția grădinițelor și creșelor) să fie suspendate, iar hotărârea va fi transmisă Instituției Prefectului Județului Gorj și Inspectoratului Școlar Județean. De altfel, ca urmare a vremii nefavorabile, toate utilajele de deszăpezire disponibile au fost scoase pe străzile din Târgu-Jiu”, se arată în comunictaul Primăriei.

Luni, reprezentanții Inspectoratului Școlar Gorj au anunţat, că școlile vor fi închise și marți, în tot județul, din cauza ninsorilor abundente. Mai multe drumuri sunt blocate de zăpadă. Decizia de suspendare a cursurilor a fost luată în ședința Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica