vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șeful IPJ Mehedinți încurajează cinstea și corectitudinea

Comandantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, comisar şef de poliţie Luca Remus Lucian a oferit diplome, în semn de apreciere pentru gestul civic responsabil de care au dat dovadă 3 elevi de la Colegiul Naţional Traian precum şi doi cetăţeni din comuna Bala şi Pătulele, jud. Mehedinti. 

Raul Mitrache, Apostol Alexandru şi Buligă Luciano sunt elevi în clasa a VII-a la Colegiul Traian din Severin. Elevii aflaţi în pauză au găsit o sută de lei şi fără să stea pe gânduri au mers la Poliţia municipiului Dr. Tr. Severin unde au predat banii. Chiţimia Ion din comuna Bala a găsit pe o strada din municipiul Drobeta Turnu Severin suma de 4200 lei, o parte din banii pe care un septuagenar din localitatea Balta, jud. Mehedinţi îi retrăsese de la bancă cu scopul de a-i oferi băiatului său pentru cumpărarea unui apartament. Mîţoaica Elena este o altă tânără din comuna Pătulele care a găsit la un bancomat un portofel cu acte şi bani ce aparţineau edilului comunei Malovăţ din jud. Mehedinţi.

Femeia a predat de îndată bunurile poliţiei care i-a chemat pe păgubiţi pentru a le restitui. Gestul lor nu a fost trecut cu vederea, iar la sfârşitul săptămânii şeful IPJ Mehedinți i-a felicitat pentru fapta lor şi le-a mulţumit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,În numele colegilor mei aş vrea să mulţumesc acestora pentru că şi-au asumat un rol activ în viaţa comunităţii şi vin în sprijinul poliţiştilor pentru ai ajuta pe cei care, din diverse motive, pierd sau uită în anumite locuri sume de bani sau alte bunuri ce le sunt necesare” a declarat comisarul șef Remus Luca. Felicitaţi au fost şi cei doi agenţi de poliţie din cadrul Biroului de Ordine Publică – Compartimentul Proximitate de la Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin care au reuşit imediat să-i găsească pe păgubiţi. Este vorba despre agentul șef de poliţie Pop Florian şi agentul şef adjunct de poliţie Iordache Ionuţ.

Politica