vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jumătate din județ, în beznă. Primarii vâlceni: CEZ e de vină!

Aproape jumătate din județul Vâlcea a rămas, luni noaptea, în beznă. Primarii vâlceni sunt în pragul revoltei. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, curentul electric s-a oprit preț de câteva ore bune. Primarii unor comune au încercat să ia legătura cu cei de la CEZ pentru a se remedia problema, însă efortul lor a fost în zadar. Câțiva primari și-au pierdut răbdarea încercând să găsească o soluție. Edilul din Bărbătești, Constantin Banacu, s-a dovedit chiar tenace în încercarea lui de a găsi un răspuns de la CEZ. A mers până în localitatea vecină Pietrari pentru a putea suna la CEZ, însă, în zadar.
”Am mers în această dimineață în localitatea Pietrari pentru a putea suna la cez ca să pot afla amănunte despre situația cu energia electrică în localitatea noastră. După 37 minute cât a durat să răspundă cineva, a răspuns un adormit căruia îi era și lene să vorbească cu mine. Atăt de adormit era pentru că a trebuit să îi repet de 6 ori codul primăriei. Anunțul lui după ce a luat legătura cu dispeceratul a fost că se lucrează în zonă și că astăzi vom avea curent, numai că eu sunt pe teren de la ora 3, am parcurs toată localitatea și nu e nici urmă de muncitori de la cez”, susține primarul revoltat.

Fostul primar al localității Alunu, liberalul Vasile Pârvu Boeangiu, consideră CEZ vinovat.

Deșteaptă-te române:

Policlinica Buna Vestire Craiova

– statul ceh ne gestionează energia electrică;

– statul austriac ne gestionează resursele naturale;
– statul grec ne gestionează telefonia fixă;
– statul paralel îl stresează pe Dl. Dragnea, iar poporul român, în țara lui, stă în frig și-n întuneric, la prima zăpadă mai groasă!
Este ora 23.30 și de azi de dimineață de la ora 6.00, niște iresponsabili, lipsiți de bun simț și care ne umflă sistematic și lunar facturile de curent, nimeni alții decât CEZ, distribuție, vânzare sau cum s-or mai numi, își bat joc de o jumătate de comună, ba dând, ba luând curentul; ba pe-o fază, ba pe alta și la o tensiune care ne distruge toată aparatura electrocasnică și ne transformă centralele termice în adevărate bombe cu aburi!
Ore-n șir stăm cu telefonul la ureche unde, un robot repetă la nesfârșit:
,,Momentan, toți operatorii sunt angajați într-o altă convorbire. Te rugăm să aștepți pentru a-ți păstra prioritatea în preluarea convorbirii!”
… Dar cu toții, tăcem…
La mulți ani români, în timpuri mai bune!”, susține Vasile Pârvu Boeangiu, potrivit Vocea Vâlcii.

Politica