joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova l-a transferat definitiv pe Mirko Pigliacelli

După înfrângerea usturătoare cu Dinamo, oltenii au decis să-și asigure buturile și au mutat pe piața transferurilor. CSU Craiova l-a transferat definitiv pe Mirko Pigliacelli. Italianul a semnat un contract valabil până în anul 2022, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Portarul a intrat foarte repede în grațiile suporterilor craioveni. Jocul bun de picior și intervențiile spectaculoase îl recomandă pentru un parcurs bun în Bănie.

Luna cadourilor alb-albastre. Suntem încântați să vă anunțăm faptul că goalkeeperul italian Mirko Pigliacelli a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil până în vara anului 2022, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Îi dorim lui Piglia cât mai multe performanțe în tricoul alb-albastru!”, se arată în comunicatul CSU Craiova.

Pigliacelli și-a început cariera de fotbalist la AS Roma Primavera. A câștigat în sezonul 2010 – 2011 campionatul de juniori și anul următor Cupa Italiei, tot la juniori.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe parcursul carierei sale de fotbalist profesionist, portarul a evoluat la echipe precum: AS Roma Primavera (54 de meciuri), Sassuolo (un meci), Pescara (14 meciuri), Reginna (21 de meciuri), Frosinone (17 meciuri), Trapani (21 de meciuri) și Pro Vercelli (60 de meciuri). A evoluat, în total, în 131 de partide din Serie B.

Mirko Pigliacelli și-a reprezentat țara în cadrul echipelor Naționale Under-18, Under-19, Under-20 și Under-21 ale Italiei.

Foto: ucv1948.ro

Politica