vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Deputatul Octavian Petric pleacă din PSD

Deputatul Octavian Petric şi-a anunţat, duminică, retragerea din PSD, afirmând că va activa în ProRomânia. El aspus că a luat această decizie deoarece nu se mai regăseşte în PSD, care un partid care nu mai reprezintă interesele românilor.

În mesajul postat pe Facebook, Octavian Petric spune: ” Nu mă mai regăsesc în PSD, un partid care nu mai reprezintă interesele românilor şi în care nu mai sunt respectate principiile şi valorile în care cred….”

În același mesaj, deputatul afirmă că au fost ani în care guvernările PSD şi lideriisăi au marcat în mod pozitiv parcursul european al României.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Am fost mândru să fiu parte a unei echipe care privea spre viitor şi construia România pe care ne-o doream toţi. Din păcate, în aceşti ultimi doi ani de când PSD a câştigat alegerile cu un program de guvernare consistent, la nivel parlamentar şi public ni se impun 4-5 teme care nu au nimic de a face cu ceea ce am susţinut toţi în campania electorală. De 2 ani de zile nu se discută decât despre modificarea legilor justiţiei, a codurilor penale şi de procedură penală, despre amnistie şi graţiere. Am încercat de mai multe ori să promovez proiecte legislative pentru a veni în sprijinul mediului de afaceri care generează locuri de muncă şi susţine economia, dar acestea nu au fost prioritare pentru conducerea partidului. Sunt mâhnit că în PSD, un partid în care vocea fiecărui social-democrat se putea face auzită, azi relaţia dintre conducere şi membri este inexistentă. Nu mai poate vorbi nimeni şi, dacă cineva îndrăzneşte să aibă o altă opinie, este pus la zidul infamiei! În campania electorală, tema principală a programului nostru de guvernare a fost ”creşterea nivelului de trai al românilor„. Dar nivelul de trai a crescut doar pentru unii, nu pentru cei mulţi! În schimb, avem o lege a salarizării unitare care a provocat discrepanţe uriaşe în societatea românească, nemulţumindu-i chiar şi pe cei care au beneficii majore de pe urma acesteia”, a adăugat Petric.

El a mai arătat că, la nivel judeţean, nu poate să accepte şi să vadă cum persoane ”certate legea, care au boicotat la ultimele alegeri partidul punând candidaţi împotriva candidaţilor noştri, revendică funcţii în conducerea partidului, se erijează în negociatori în numele PSD şi numesc persoane în funcţii cheie, cu susţinere de la Bucureşti”.

Politica