vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Jandarmii au salvat 6 cățeluși îngropați în zăpadă

Jandarmii montani din Gorj au avut, sâmbătă, o misiune specială: au salvat şase căţei de la o moarte sigură, animalele fiind surprinse în zăpadă.

Povestea impresionantă a celor şase căţei, care erau în zăpadă, într-o pantă, în zona Rânca a fost postată de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj, pe pagina oficială de Facebook.

„Salvăm suflete când turiştii sunt în siguranţă la munte. Astăzi (sâmbătă – n.r.), o patrulă de jandarmi montani din Rânca, aflată într-o misiune de patrulare auto a văzut la limita zonei montane o căţea care era agitată. Un coleg a mers să vadă care este motivul agitaţiei şi a găsit mai mulţi căţeluşi împrăştiaţi în zăpadă pe o pantă. Fiind uzi, scâncind de frig, jandarmii montani i-au urcat în maşină şi au mers la sediul postului montan, căţeaua urmându-i după maşină. A fost improvizat într-o magazie un culcuş unde cei şase căţeluşi vor sta. Ne implicăm pentru că ne pasă. Un doctor veterinar îi va consulta în curând şi vom lua o decizie înţeleaptă”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto- Inspectoratul de Jandarmi Judetean Gorj- facebook

Politica