sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Polițistul care a fost ,,bâtă” la concurs iar candidează!

Riscă să se facă de râs a doua oară! Comisarul șef Mirel Dumitru, șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Mehedinți, fost șef prin împuternicire al IPJ Mehedinți, fost adjunct șef prin împuternicire al IPJ Mehedinți a simțit gustul puterii și e ahtiat după funcții de conducere. Polițistul s-a înscris din nou la aceeași competiție pe care a pierdut-o și pe care Poliția Română a fost nevoită să o reia. Este vorba despre concursul organizat pentru funcția de adjunct șef IPJ Mehedinți. La prima organizare a concursului au concurat comisarul șef doctor Bogdan Florin Fleancu șeful Poliției Municipale Drobeta Turnu Severin și comisarul șef Mirel Dumitru. Atât polițistul Bogdan Fleancu cât și polițistul Mirel Fota s-au întors cu coada între picioare de la concursul organizat de IGPR la București. Ambii s-au făcut de râs și au dovedit că nu știu carte obținând note sub 5, adică de elevi corijenți.

Mirel Dumitru candidează din nou, Fleancu nu!

Pentru că nu stă după niște polițiști ,,bâtă” la carte, Poliția Română a scos, din nou, la concurs acest post de conducere de la Poliția Mehedinți. Concursul propriu zis va avea loc pe data de 20 decembrie 2018 după cum se arată pe site-ul oficial al Poliției Române. Cel mai probabil având simțul măsurii și al rațiunii comisarul șef Bogdan Fleancu nu s-a mai înscris în această competiție și s-a mulțumit cu șefia Poliției Municipale Drobeta Turnu Severin. În mod surprinzător, comisarul șef Mirel Fota s-a înscris din nou la concurs. La același concurs pe care l-a pierdut în mod rușinos în urmă cu ceva timp. S-o baza că se dau aceleași subiecte, ca înainte, și acum le-o învăța pe de rost, o fi pus burta pe carte și picioarele în ligheanul cu apă rece, nu știm exact. Ce știm este că dacă și de această dată face o lucrare la fel de proastă se va face de râs pentru a doua oară consecutiv. Și are mari șanse pentru că nu candidează singur pentru această funcție. Mirel Dumitru are un contracandidat de calibru greu. Este vorba de comisarul șef Marian Viorel Cherescu, șeful Poliției Municipale Orșova , un ,,copoi” mult mai ,,hârșit” care și el dorește să ajungă adjunct șef IPJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițistul Mirel Dumitru a ,,pierdut” suma de 80.000 de euro

Comisarul-șef Mirel Dumitru, numai în urma unei tranzacții imobiliare a încasat 80.000 de euro lucru recunoscut de el în scris în declarația sa de avere din anul 2016. Ei bine, în declarația de avere din anii următori, 2017 și 2018 acești bani, nu puțini, nu se mai regăsesc în nici un fel. Asta în condițiile în care averea lui a rămas cam aceeași. Adică nu are casă, nu are bani în bancă puși deoparte ci, culmea, are datorii la o serie de bănci. Nu are casă dar are și el mașină! Ca element de noutate, polițistul a scris o carte. De fapt nu una ci mai multe. Cu alte cuvinte e și scriitor plătit pe drepturi de autor.

Comisarul șef Cherescu are 6 case!

Comisarul șef Marian Cherescu este un polițist putred de bogat. Asta reiese din declarația lui de avere pe anul 2018. Șeful Poliției Orșova are în proprietate nu mai puțin de 6 terenuri, unul la Dubova și 5 la Eșelnița. Dintre acestea 4 sunt terenuri intravilane iar 2 sunt terenuri agricole. Polițistul Cherescu are în proprietate nu mai puțin de 6 case, corect spus clădiri. Este vorba de 3 case de locuit la Eșelnița, un apartament în Orșova, un apartament în Timișoara și o casă de vacanță în Eșelnița, Polițistul Cherescu deține 3 autoturisme de lux respectiv VW, Cielo, Seat dar și o ambarcațiune cu motor. Susține că n-are nici un ban pus deoparte în casă sau în bănci. În schimb are datorii, două credite la BCR unul de 80.000 de lei și unul de 110.000 de lei. Cherescu nu spune care a fost venitul său anual de polițist și trage o linie orizontală la rubrica respectivă de parcă ori muncește pe gratis ori nu ar fi primit nimic!!! În schimb tot la venituri el scrie că a încasat împreună cu soția din ,,închirieri în scop turistic ” sumele de bani 5040 de lei și 1763 de lei.

Politica