vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibalistele din Bănie încheie anul pe locul șase

Echipa de volei feminin, SCM Craiova, a încheiat anul pe locul șase în Divizia A2 Vest, cu 18 puncte acumulate. Oltencele au reușit să obțină chiar și prima victorie acasă. Trupa din Bănie a avut șansă dublă să câștige pentru prima dată pe teren propriu. În weekend-ul trecut, craiovencele au disputat două partide în Sala „Ion Constantinescu”. Până atunci, elevele lui Zlotea bifaseră victorii doar pe teren advers, iar cele două meciuri au reprezentat o descătușarea.

În prima partidă, SCM a câștigat contra bănățencelor de la CSM Timișoara, scor 3-0 (25-8, 25-9, 25-23), iar cu o zi mai târziu, Craiova a învins Cetate Deva, 3-0 (25-8, 25-9, 25-23).

Campionatul se va relua pe data de 12 ianuarie 2019. Obiectivul Craiovei nu se rezumă la locul din clasament. Antrenorul echipei anunța înainte de începerea campionatului că în Bănie se dorește formarea unui grup. SCM vrea să-și facă echipă puternică, formată din jucătoare tinere. Până acum, craiovencele au arătat potențial, iar Lucian Zlotea a demonstrat că le poate îndruma spre o carieră de succes în voleiul feminin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica