vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

UDMR a refuzat să voteze legea pensiilor

UDMR a refuzat să voteze Legea pensiilor, acesta fiind motivul pentru care Florin Iordache, vicepreședindele acestui for, a amânat votul final.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri, după amânarea ședinței de plen: ”Legea pensiilor e o lege mai bună decât legea actuală, dar trebuie tratată mai serios problema persoanelor cu dizabilități. Noi am introdus un amendament și în Comisie s-a votat amendamentul nostru, iar după pauză l-au respins. Nu se poate. Aceste persoane trebuie să se regăsească în sistem, este cererea noastră. În acest moment se discută și se va discuta în continuare și eu sper că se va găsi o soluție. Amendamentul există și noi îl vom susține și când ajunge în plen. Mai mult nu pot să spun, până când nu se votează, să vedem ce se întâmplă cu acest amendament. Noi am avut vreo 6-7 amendamente, nu știu de ce au fost respinse, e o procedură ce nu trebuie să devină o cutumă, reluarea votului”, a declarat președintele UDMR la Camera Deputaților.

Astfel, fără sprijinul UDMR, cum s-a întâmplat în cazul Legilor Justiției sau al Grupului Minorităților – cazul Codurilor penale, coaliția condusă de Dragnea și Tăriceanu are proiectele blocate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica