vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„The Stiker” Dan Buzărnescu, campion național la FIFA 19!

Să joci în ofensiva Craiovei e aproape o garanție că ești cel mai bun la fotbal pe calculator.

Ovidiu „Ovvy” Pătrașcu, fost atacant la Universitatea Craiova, s-a lăsat de fotbal și a devenit numărul unu mondial la FIFA. O nouă stea, tot din Bănie, strălucește la jocul pe computer. Fost vicecampion la juniori cu CSU Craiova, Dan Buzărnescu a renunțat la fotbalul pe dreptunghiul verde la scurt timp după ce echipa sa s-a desființat și a luat consola în brațe.
În scurt timp a devenit numărul unu național la FIFA 19. În weekend s-a desfășurat, la Romexpo, Bucharest Gaming Week. Turneul național de FIFA 19, organizat în parteneriat cu FRF, a fost câștigat de craioveanul Dan Buzărnescu. După performanța obținută la competiția din Capitală, Buzărnescu a primit banderola de căpitan al naționalei de Fifa a României! Împreună cu ceilalți trei semifinaliști, Marius Bucur (finalist), Tudor Buțan și Robert Dumitru, el va conduce echipa națională de FIFA a României, recunoscută de Federația Română de Fotbal.
Dan Buzărnescu, a.k.a. The-Striker, a câștigat turneul național de FIFA organizat la Bucharest Gaming Week, după ce s-a calificat în fazele eliminatorii, din grupa A. În sferturi s-au înregistrat următoarele rezultate: Slow-OFF – Vedeanu 2-1, TudorWYZ – AntonyoBebe 2-0, bradutu888 – Robert2002ro 0-2, The-Striker – ChrisPST11 2-1. Semifinale: Slow-OFF – TudorWYZ 2-1, Robert2002ro – The-Striker 0-2. Finala: Slow-OFF – The-Striker 0-2. Fazele finale s-au jucat în sistem „cel mai bun din trei meciuri”.

Politica