sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fostul primar al municipiului Deva a demisionat din PSD

Fostul primar al municipiului Deva în perioada 2012-2016, Petru Mărginean, a anunţat marţi că a demisionat din Partidul Social Democrat (PSD), partid care l-a susţinut în alegerile parţiale pentru Primăria Deva din anul 2017, şi că s-a angrenat în reconstrucţia politică a Partidului Umanist din România (PUR), al cărui membru fondator este.

Mărginean a arătat că a decis să se implice în reconstrucţia organizatorică a PUR, partid care, de-a lungul anilor, l-a susţinut în cariera politică şi în ocuparea funcţiilor de subprefect al judeţului Hunedoara şi de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, dar şi de primar al municipiului Deva în mandatul 2012-2016.
Potrivit acestuia, PUR deţine în judeţul Hunedoara peste 30 de organizaţii şi nuclee locale.

Petru Mărginean a fost primar al municipiului Deva în perioada 2012-2016, ultima oară fiind membru al PNL. El a demisionat din partid şi din Consiliul Local Deva după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat, în anul 2016. La alegerile parţiale pentru primar din anul 2017 a fost susţinut de PSD, după ce iniţial anunţase că va candida ca independent.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica