joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liberalii continuă demersul de revocare a lui Dragnea și a lui Iordache

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a declarat, joi, că liberalii vor boicota şedinţele de plen până când Liviu Dragnea şi Florin Iordache vor fi revocaţi din funcţiile de conducere ale Camerei Deputaţilor. El a anunţat că luni, în plen, PNL va continua demersul de revocare a celor doi.
Liberalul a afirmat că în prezent Liviu Dragnea şi Florin Iordache nu mai pot conduce şedinţele de plen ale Camerei Deputaţilor, fiind propuşi pentru revocare.
De asemenea, purtătorul de cuvând al PNL a a explicat de ce şedinţa de plen de miercuri a fost legitimă.

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a cerut, miercuri dimineaţă, în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, revocarea lui Liviu Dragnea de la conducerea acestui for legislativ. De asemenea, ea a cerut şi revocarea lui Florin Iordache din funcţia de vicepreşedinte.

La rândul său, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a afirmat, în cadrul aceleiași ședințe că cererea Opoziţiei privind revocarea din funcţie a preşedintelui şi a unui vicepreşedinte ai Camerei Deputaţilor, nu este regulamentară, acuzând iniţiatorii de deficienţe în a înţelege regulamentul.
Şi preşedintele Camerei Deputaţilor a acuzat, miercuri, că şeful statului Klaus Iohannis s-ar afla în spatele acţiunii din Parlament, spunând că Opoziţia, „după stilul lui Iohannis”, vrea să ia cu japca Parlamentul. Dragnea mai spune că nu se întâmplă nimic fără ştirea preşedintelui.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica