sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Procesul de cadastrare a județului e vai și-amar

Cadastrarea județului Mehedinți a început cu stângul și fără implicarea serioasă a factorilor de răspundere. Lenea e mare, procesul merge greu de tot. Din acest motiv, Prefectura Mehedinți a decis formarea unei comisii din specialiști, condusă de subprefectul Octavian Tuțu, care să impingă lucrurile de la spate.

,,Îndeplinirea Programului de Guvernare și implicit aplicarea legilor în județul Mehedinți, sunt aspecte deja cunoscute ca aflându-se în atenția prefectului Nicolae Drăghiea. Astfel, stadiul implementării Registrului electronic național al nomenclaturilor stradale și cel al Registrului agricol au făcut obiectul unei întâlniri convocate de prefectul județului cu specialiștii din cadrul instituției prefectului, oficiului de cadastru și publicitate imobiliară și cei din agricultură.

Din expunerile celor prezenți a rezultat că implementarea este demarată însă din diverse motive rezultatele nu sunt cele așteptate. Pentru identificarea problemelor fiecărei unități administrativ teritoriale, sprijinirea acestora, dar la nevoie luarea unor măsuri de sancționare, domnul Nicolae Drăghiea a dispus formarea unei comisii din specialiști, condusă de subprefectul Octavian Tuțu, care să organizeze întâlniri cu reprezentanții orașelor și comunelor în vederea sprijinirii acestora în ceea ce privește întocmirea celor două lucrări extrem de importante pentru cadastrarea județului” se arată într-un comunicat al Prefecturii Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica