sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mangia nu caută scuze, dar le-a găsit: adversarul, vremea și terenul!

Antrenorul italian a vorbit despre meciul de la Chiajna, pe care craiovenii îl vor disputa joi.

La conferința de presă de marți, Devis Mangia a spus: „E dificil având în vedere valoarea adversarului, dar și din cauza vremii, care este una aparte în această perioadă, dar și din cauza gazonului, care e diferit, dar nu avem scuze, avem calitate pentru a câștiga acest meci. Ar fi greșit să privim doar numărul de puncte pe care Chiajna le-a acumulat, această echipă a câștigat cu FCSB și a pierdut la limită cu Cluj. Nu vom conta pe Donkor și Mitriță. Mitriță e suspendat, dar e accidentat la gleznă, oricum nu ar fi putut să joace”.
Antrenorul italian a accentuat unul dintre dezavantaje: „În această perioadă a campionatului e puțin mai greu, valoarea echipelor e mai echilibrată din cauza condițiilor meteo. Pentru mine important e ca meciul să fie de calitate, cu spectacol, și totodată trebuie să avem în vedere sănătatea jucătorilor. Dacă se joacă în condiții climaterice mai bune nu poate fi decât mai bine pentru spectacol. Cu această vreme au fost mai puțini spectatori la stadion. Și e un lucru firesc, e foarte frig”.
Întrebat pe ce loc va termina CSU Craiova acest an calendaristic, italianul a spus: „Pentru mine important e pe ce loc va fi Craiova în mai, nu la finalul lui 2018. Se vor schimba multe lucruri până atunci. Nu la echipă, în general”.

Tiago Ferreira: „Să fim competitivi și agresivi”
Fundașul portughez al oltenilor a vorbit despre partida de la Chiajna: „Va fi un meci foarte greu, pe un teren greu, trebuie să fim competitivi și agresivi, să câștigăm acolo. Nu am avea scuze, trebuie să câștigăm toate meciurile. Doar pentru asta jucăm, să învingem. E greu pentru jucători atunci când nu joacă, dar treaba mea e să mă antrenez bine, atunci când antrenorul dorește să intru să fiu la capacitate maximă. Ne dorim să încheiem anul 2018 cât mai sus posibil, dar nu pot spune pe ce loc vom încheia”.
Partida Chiajna – CSU Craiova este programată joi, 6 decembrie, de la ora 20:00, pe stadionul din comuna ilfoveană, în cadrul etapei 18 din Liga 1.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica