marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Distribuirea tichetelor de Crăciun, aproape la final

Toţi beneficiarii tichetelor pe care Primăria Craiova le oferă de Crăciun vor intra în posesia lor până la sfârşitul săptămânii. Potrivit directorului Direcţiei Publice Comunitare de Asistenţă Socială a Municipiului Craiova, Ioana Stoian, furnizorul a menţionat că mai sunt aproximativ 100 de plicuri de livrat, beneficiarii primind tichetele la domiciliu.

În total, 2.696 de craioveni beneficiază de acestea.

„Distribuirea tichetelor a demarat în data de 27 noiembrie și trebuie finalizată până pe data de 7 decembrie. Am vorbit cu furnizorul nostru și ne-a dat asigurări că acțiunea a decurs foarte bine. Mai sunt o sută de plicuri de distribuit. Până la finele acestei săptămâni se vor distribui și acestea”, a declarat Ioana Stoian.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform legii, beneficiază de aceste tichete: persoanele cu handicap, șomerii care beneficiază de indemnizație de șomaj sau care se află în căutarea unui loc de muncă, pensionarii cu venituri până la 640 lei/lună, beneficiarii de venit minim garantat și persoanele fără nici un venit, cu vârsta peste 60 de ani. Fiecare persoană primește tichete sociale în valoare totală de 30 de lei. Tichetele sociale se acordă cu ocazia Sărbătorii Crăciunului. Bonurile vor fi folosite doar pentru cumpărarea alimentelor, fiind interzise folosirea lor pentru achiziționarea de țigări și băuturi alcoolice sau valorificarea lor.

Politica