joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ŞEDINŢĂ FESTIVĂ LA CONSILIUL JUDEŢEAN VÂLCEA

Conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea organizează joi, 29 noiembrie 2018, începând cu ora 11.00, o şedinţă festivă cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri.
Evenimentul se va desfăşura în sala de spectacole a Consiliului Judeţean Vâlcea, și pe lângă consilierii județeni, vor participa: parlamentarii de Vâlcea, actualul şi foştii prefecţi ai judeţului, foşti preşedinţi ai Consiliului Judeţean Vâlcea, primarii tuturor localităţilor vâlcene, consilierii locali, şefii de instituţii, personalităţi vâlcene etc.

Împlinirea a 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri, la 1 Decembrie 1918, este un eveniment istoric unic şi cu o puternică încărcătură emoţională, fiindcă se realiza atunci visul de secole al românilor – unirea tuturor provinciilor româneşti într-un singur stat – naţional, unitar şi suveran.
Organizăm, cu acest prilej, o ŞEDINŢĂ FESTIVĂ a Consiliului Judeţean Vâlcea cu o largă participare, deoarece ne dorim să trăim cu toţii, la maximă intensitate, acest moment, să uităm de culorile politice sau de ambiţiile care ne animă şi să facem un arc peste timp, pentru a ne reaminti faptele înaintaşilor noştri care ne-au lăsat în grijă această ţară şi acest judeţ.
Sper din tot sufletul ca evenimentul nostru să fie o reuşită!”, a spus Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

Politica