miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PSD s-a repliat: Olguţa Vasilescu la Dezvoltare, iar Mircea Drăghici la Transporturi

Social-democraţii au votat, în şedinţa de marţi a BPN al partidului, ca Lia Olguţa Vasilescu să fie propusă pentru Ministerul Dezvoltării, iar Mircea Drăghici pentru portofoliul Transporturilor.
Decizia a fost luată marți seară cu unanimitate de voturi.

Ședința de la sediul central al PSD a fost convocată în condițiile în care președintele Klaus Iohannis a acceptat remanierea Olguței Vasilescu de la Ministerul Muncii, dar a refuzat numirea ei la Ministerul Transporturilor.
De asemenea, Iohannis nu l-a revocat din funcţie pe Paul Stănescu, „pucistul” rămânând ministru al Dezvoltării și vicepremier.

Noii miniştri ai Cabinetului Dăncilă au depus jurământul, marţi, la ora 15.30, la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis urându-le succes în noul mandat.
Astfel, rând pe rând au depus jurământul Ecaterina Andronescu, noul ministru al Educaţiei, Marius-Constantin Budăi – ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale; Niculae Bădălău – ministrul Economiei; Valer-Daniel Breaz – ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale; Alexandru Petrescu – ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale; Constantin-Bogdan Matei – ministrul Tineretului şi Sportului; Gabriel-Beniamin Leş – ministrul Apărării Naţionale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, nu a participat la ceremonia de învestitură a noilor miniştri deoarece nu a primit o invitaţie de la Palatul Cotroceni.

Politica