marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-au strâns banii necesari pentru repatriere. Românul mort în Anglia va fi adus acasă

Trupul neînsuflețit al gorjeanului de 24 de ani, din orașul Rovinari, care și-a pierdut viața într-un accident de circulație în Anglia, va fi adus acasă cu ajutorul altui român,

care trăiește tot în Anglia și a strâns suma necesară pentru repatriere.

Familia acestuia avea nevoie de bani pentru a-l aduce în țară. „Pentru a nu mai prelungi durerea şi agonia părinţilor am decis să opresc acţiunea noastră, însă în acelaşi timp să asigur parinţii că, aşa cum am promis, Cătă va ajunge acasă! Cererea pentru certificatul de deces a fost înaintată de către firma de repatrieri şi, cum îl vor avea vor urma restul demersurilor. Ceea ce contează în această aşteptare este modul în care autorităţile vor finaliza ancheta. Noi am făcut tot ce a depins de noi până acum şi vom face acelaşi lucru în continuare“, a precizat românul care a donat suma de bani necesară repatrierii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim că, un tânăr de 24 de ani din Rovinari a murit într-un accident în Anglia, petrecut în urmă cu peste o săptămână. Acesta era pasager în autoturismul condus de un prieten, tot din Rovinari. Gorjeanul lucra la o fabrică de carne în Anglia, deși absolvise o facultate în România.

Politica