vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihăilă și ai săi, la mâna grecilor și bulgarilor!

România U19 are șanse minime de a se califica la turneul de elită pentru CE 2019.

Egalată la ultima fază de bulgari și bătută fără drept de apel de greci, scor 5-3, România U19 menține doar șanse matematice de a continua cursa pentru Europeanul rezervat juniorilor.

Din această fază a grupelor merg mai departe primele 2 clasate. România este pe locul 3 în grupă, cu un singur punct, în vreme ce Grecia are 6, iar Bulgaria 4. Ultima poziție este ocupată de Gibraltar, fără niciun punct.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În etapa finală, ce se dispută astfel, se întâlnesc în meci direct Grecia, deja calificată, și formația gazdă Bulgaria. Cu un egal, cele două formații își păstrează pozițiile în clasament și continuă în competiție.

Pentru ca România să meargă mai departe este nevoie ca Grecia să bată Bulgaria, iar Mihăilă și colegii săi să câștige împotriva Gibraltarului la scor, pentru a avea un golaveraj superior bulgarilor. În acest moment, bulgarii au +6 golaveraj, în vreme ce românii au -2.

Meciurile Bulgaria U19 – Grecia U19 și România U19 – Gibraltar U19 se dispută astăză, de la ora 14:30. Partida tricolorilor poate fi urmărită în direct pe FRF TV.

Politica