miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Directorul „Pedichiură”, desemnat candidat la primărie din partea ALDE

Directorul Direcției Publice de Patrimoniu, Marian Rotaru, a anunțat pe Facebook că a fost desemnat să candideze pentru poziția de primar al orașului, din partea ALDE. Surse din apropierea lui Rotaru spun că acesta infirmă informația și dă vina pe o persoană care i-a administrat contul în campania electorală trecută. Punctul de vedere al vicepreședintelui ALDE Gorj, Ion Iordache, e unul tranșant: Marian Rotaru nu este un subiect care să mă intereseze!, potrivit Gorjeanul.

Pe contul personal de Facebook al lui Marian Rotaru a aparut la sfârșitul săptămânii trecute o postare prin care acesta anunța: ”În urma discuțiilor pe care le-am avut în această săptămână cu vicepreședintele ALDE Gorj, dl. Ion Iordache, am hotărât împreună ca la alegerile din 2020, să candidez din partea ALDE Gorj ca PRIMAR la Primăria Municipiului Târgu-Jiu”. Mesajul a fost șters după câteva ore. Referitor la postarea de pe Facebook a lui Marian Rotaru, vicepreședintele ALDE Gorj, Ion Iordache, a fost categoric și a exclus orice colaborare cu directorul de la Patrimoniu. ”Minte! Nu am avut o astfel de discuţie! Marian Rotaru nu este un subiect care să mă intereseze! Nu știu cu cine a discutat, cu mine nu”, a precizat Iordache, conform Gorjeanul.

Reamintim că, Marian Rotaru, directorul Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Tg-Jiu a pus femeia de serviciu să-i facă pedichiura chiar în propriul birou. Fotografia în care angajata îi făcea pedichiura directorului, a ajuns virală în mediul online, dar a stârnit și un val de indignare. Se pare că fotografia în care directorul pare că este spălat pe picioare este din 2016. În poză apare Marian Rotaru cu un picior într-un lighean, iar pe celălalt îl ține în poala unei femei de serviciu. Pe masă, se văd și sticluțe de ojă și acetonă, ca și când directorul s-ar pregăti pentru pedichiură.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica