joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cu cine poate pica SCM Craiova în grupele Cupei EHF!

Se știu cele 16 echipe calificate în grupele Cupei EHF. Joi, la tragerea la sorți, acestea vor fi împerecheate în 4 grupe.

SCM Craiova a obținut dreptul de a participa în grupele Cupei EHF, pentru al doilea an consecutiv, după ce a bătut în dublă manșă Borussia Dortmund. Poimâine, oltencele vor afla adversarele din grupă. Cele 16 echipe rămase pe tabloul competiției secunde din handbalul feminin european au fost împărțite deja în grupe pe criterii valorice. Deținătoare a trofeului, echipa condusă de Bogdan Burcea va face parte din urna a doua valorică, alături de danezele de la Esbjerg, franțuzoaicele de la Besancon și unguroaicele de la Siofok. Astfel, nu vor pica în grupă cu niciuna dintre aceste echipe.

Grupa de foc pentru SCM Craiova!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit regulemntului competiției, două echipe din aceeași țară nu vor putea să facă parte din aceeași grupă, astfel încât SCM Craiova nu va pica împotriva celor de la Măgura Cisnădie în această fază a întrecerii. O grupă de foc pentru oltence ar fi cu Bietigheim, Storhammar și Ikast-Herning. Tragerea la sorți a grupelor va avea loc joi, de la ora 12:00, la Viena. În sezonul trecut, SCM Craiova și-a adjudecat trofeul continental după ce a învins Debrecen, Randers, Kuban Krasnodar, Lada Togliatti, Kastamonu, iar în mare finală, Vipers Kristianstad. 

Urnele Cupei EHF

Urna 1
Podravka Koprivnica (Croația)
BBM Bietigheim (Germania)
Larvik HK (Norvegia)
IK Savehof (Suedia)

Urna 2
Team Esbjerg (Danemarca)
Besancon Feminin (Franța)
Siofok KC (Ungaria)

SCM Craiova (ROMÂNIA)

Urna 3
Viborg HK (Danemarca)
Super Amara Bera Bera (Spania)
TUSSIES Metzingen (Germania)
Storhammar Handball (Norvegia)

Urna 4
Ikast Herning (Danemarca)
Nykobing Falster (Danemarca)
Măgura Cisnădie (ROMÂNIA)
Kuban Krasnodar (Rusia)

Politica