vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un șef de post din Vâlcea s-a răsturnat cu mașina poliției

O fotografie cu o autospecială a Poliției Vâlcea răsturnată pe carosabil a devenit virală pe internet. Comentariile pe care fotografia le-a primit au fost ironice și nu au încetat să curgă la adresa “îndemânării” la volan a polițistului care a reușit această performanță. IPJ Vâlcea a ținut să lămurească situația și astfel aflăm că șoferul vinovat este șeful Postului de Poliție Șușani, Ovidiu Butușină, care ar fi declarat că a pierdut controlul volanului în momentul în care i-a “apărut în față o turmă de caprine”.

“La data de 16 noiembrie, șeful Postului de Poliție Șușani, în timp ce se întorcea dintr-o acțiune, a fost implicat într-un eveniment rutier, pe raza comunei Mădulari.
Agentul, care conducea autospecială, a fost surprins de o turmă de caprine și pentru a evita impactul, a virat brusc dreapta de volan, ieșind în afara părții carosabile și rasturnandu-se in sant, pe plafon. Atat agentul, cat si colegul acestuia nu au fost raniți. Conducerea IPJ Vâlcea a dispus efectuarea de cercetări cu privire la acest eveniment, urmând a fi luate măsuri în consecință”, conform IPJ Vâlcea.

Politica