vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bradul de la Sibiu, ironizat pe Facebook-ul Primăriei Râmnicu Vâlcea

Noul brad de Crăciun de la Sibiu a stârnit ironia unui angajat al Primăriei Râmnicu Vâlcea, care a postat pe pagina de Facebook un mesaj în urma căruia a pornit un întreg scandal. În cele din urmă, mesajul a fost șters și înlocuit cu scuze, însă și pagina de Facebook a fost închisă.

Pe una dintre cele două pagini oficiale ale Primăriei Râmnicu Vâlcea a fost postat un mesaj ironic privind bradul artificial din Sibiu. Postarea a devenit rapid virală. „Cel mai trist şi urât brad de Crăciun se află chiar acum montat în Piaţa Mare din Sibiu. Târgul de Crăciun de la Râmnicu Vâlcea poate fi în 2018 unul dintre cele mai frumoase din România aşa cum a fost şi în 2017”, se arată în mesajul însoţit de două fotografii, una cu bradul pentru târgul de Crăciun din Sibiu din 2018, iar cealaltă cu bradul pentru târgul de Crăciun din Râmnicu Vâlcea din 2017.

Dacă prima postare a fost una ironică, a urmat cea de-a doua, cu scuze. „Postarea critică referitoare la bradul de Crăciun amplasat recent în centrul Sibiului este regretabilă, reprezintă o opinie strict personală a unuia dintre administratorii celor două pagini de promovare pe Facebook a Primăriei Râmnicu Vâlcea şi poate fi, eventual, justificată printr-un exces de patriotism local. Această postare nu reprezintă poziţia Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea! Începând din anul 2007, Târgul de Crăciun din Sibiu a însemnat un exemplu şi un ţel pentru orice administraţie locală din ţară, iar faptul că şi Râmnicu Vâlcea are, de anul trecut, o organizare asemănătoare se datorează lucrurilor minunate pe care le-am văzut la vecinii noştri de peste munţi. Le dorim mult spor organizatorilor Târgului de Crăciun 2018 din Sibiu şi toate cele bune vizitatorilor acestuia, invitându-i, totodată, să viziteze şi Târgul ”Decembrie Magic” din Râmnicu Vâlcea, ce se va deschide la 1 Decembrie, în cinstea Zilei Naţionale a României”, se încheia postarea care scuza gafa Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pagina de Facebook a fost închisă, iar purtătorul de cuvânt al Primăriei, Daniel Ionescu, a declarat că nu a fost contactat de reprezentanţi ai Primăriei Sibiu în legătură cu vreuna din postări şi că administratorul care şi-a exprimat opinia personală pe pagina oficială a instituţiei se va rezuma de acum încolo la comunicările Primăriei. „Prin precizarea postată pe paginile noastre ne cerem scuze sibienilor şi administraţiei din Sibiu”, a mai spus acesta.

Politica