joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea participă în campania „România Reciclează”

Asociația Environ în parteneriat cu Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB) și Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea organizează pe 17 noiembrie o campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a bateriilor uzate.

Localnicii din Râmnicu Vâlcea vor putea preda, sâmbătă, între orele 10.00 – 16.00, echipamentele electrice și electronice vechi și acumulatorii portabili uzați la punctul fix de colectare amplasat în zona fostului Liceu Tehnologic Oltchim (Nicolae Bălcescu, nr. 26).

Pentru echipamentele voluminoase (mașini de spălat, frigidere), locuitorii pot solicita telefonic sau prin e-mail (031.827.0000 sau [email protected]) ridicarea de acasă. Toți cei care vor preda minim 10 kg de deșeuri electrice sau 5 kg de baterii uzate la centrul de colectare special amenajat, vor fi premiați cu tichete cadou, pornind de la 10 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Programul „România Reciclează” își propune să crească gradul de informare și conștientizare al populației cu privire la necesitatea colectării selective a deșeurilor de echipamente electrice și electronice și a bateriilor uzate, pentru un mediu sănătos.
Autoritățile publice, primarii de localități mai mari sau mai mici, se pot programa pentru următoarea ediție „România Reciclează” prin e-mail ([email protected]) sau direct prin telefon la numarul 031.827.0000.

Politica