joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova – Dortmund, meci decisiv pentru accederea în grupe

SCM Craiova primește vizita celor de la Borussia Dortmund, duminică, de la ora 18:00. Duelul retur din preliminariile Cupei EHF va avea loc în Sala Polivalentă din Bănie. Oltenii se așteaptă ca suporterii craiovencelor să vină în număr cât mai mare.
Deținătoarea Cupei EHF pleacă drept favorită. Nu numai prin prisma palmaresului, ci și datorită rezultatului din partida tur. În Germania, Craiova s-a impus la două goluri diferență, scor 19-17. Înaintea dublei cu Dortmund, antrenorul oltencelor a spus că nu consideră un avantaj faptul că returul se va juca în Bănie. Acum, acest lucru pare să fie unul dintre atuurile craiovencelor. Publicul craiovean poate pune presiune pe adversare, iar constrânse și de rezultatul din tur, acestea pot ceda.
Bogdan Burcea a rămas surprins de forța de care au dat dovadă adversarele. Partida tur l-a făcut pe antrenor să realizeze că returul va fi mai dificil. Tehnicianul formației din Bănie mizează pe suportul fanilor în duelul ce le poate duce pe elevele sale în grupele Cupei EHF.
„În Germania am întâlnit un adversar extrem de puternic, mai puternic decât mă așteptam. Am reușit să revenim până la pauză, iar ultimele 20 de minute ale partidei ne-au aparținut și am reușit să ne impunem. Acest succes nu spune nimic în perspectiva partidei retur, pentru că ne va aștepta un joc mai dificil, mai ales că nu o vom putea utiliza pe Andreea Ianăși, care s-a accidentat. În aceste două partide, cu Baia Mare și Borussia Dortmund, trebuie să pună umărul și sportivele, care ne-au ajutat mai puțin până acum. Avem nevoie de suportul fanilor, să ne susțină în aceste două partide, foarte importante”, a declarat antrenorul Craiovei.

Politica