vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ministrul britanic pentru Brexit şi-a prezentat demisia

Dominic Raab, ministrul britanic pentru Brexit şi-a dat demisia joi provocând agitaţie în guvernul prim-ministrului Theresa May, după ce aceasta a încheiat un acord privind ieşirea Marii Britanii din UE care a fost criticat dur de oponenţi, aliaţi şi membri ai partidului său.

Pe 25 noiembrie, liderii din statele Uniunii Europene (UE) se vor întâlni pentru a oficializa acordul de divorţ din partea blocului comunitar. May se confruntă acum cu lupta mai dificilă de a obţine votul parlamentului pentru acord, scrie Agerpres.

Jurnaliştii britanici susţin că nemulţumirea în rândul parlamentarilor conservatori care susţin Brexitul este atât de mare, încât ei ar putea solicita un vot de neîncredere în conducerea ei. Nu a existat o confirmare a acestei informaţii până în prezent.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rezultatul final pentru Marea Britanie rămâne nesigur: scenariile variază de la un divorţ calm până la o respingere a acordului lui May, care ar putea duce la demisia ei şi la părăsirea UE fără un acord, sau chiar la un nou referendum.

Politica