sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Craiova, premiată la Gala AMR

Primăria Craiova a primit Premiul Excelență în Regenerare urbană a spațiilor publice, în cadrul Galei Asociațiilor Municipiilor din România, eveniment ce a avut loc, luni seara, în Bucureşti. Proiectele pentru care municipalitatea craioveană a obţinut acest premiu sunt Centrul Istoric, Parcul „Nicolae Romanescu” și Grădina Botanică.
„Vreau să mulţumesc echipei AMR. Noi, primarii, suntem obişnuiţi să fim în permanenţă certaţi. Rare sunt momentele în care cineva ne aduce mulţumiri. Ceea ce se întâmplă aici, în această seară, face parte din puţinele momente în care cineva se uită şi cu mulţumire spre ceea ce am făcut şi ceea ce facem în urbea noastră. Sunt lucruri care te fac să fii mândru, să fii optimist în tot ceea ce înseamnă viitorul oraşului, faţă de ceea ce înseamnă regenerare urbană. Vreau să mulţumesc celor care au pornit aceste proiecte, celor care au realizat o frumuseţe în privinţa a două lucruri spectaculoase: Centrul Istoric al oraşului şi Parcul „Nicolae Romanescu”, iar pe această cale vreau să aduc mulţumiri celei care a pornit acest proiect, doamna Lia Olguţa Vasilescu, primar în funcţie la acea vreme. În aceeaşi măsură mulţumesc echipei Primăriei Craiova care a făcut posibile aceste proiecte şi mulţumesc în special cetăţenilor municipiului care ne-au fost alături, pentru că aceste proiecte au fost proiecte grele”, a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu, la momentul primiri premiului.
Prin organizarea acestui eveniment, Asociaţia Municipiilor din România urmăreşte să scoată în evidenţă excelența în diverse domenii pentru administrația publică locală, să stimuleze performanţa şi totodată să faciliteze schimbul de bune practici în domenii importante pentru administrația publică locală.

Politica